Hoe kan informatie over de locatie van foto's die met de iPhone uit te schakelen

de meeste gebruikers iPhonewanneer Stel het apparaat eerste gebruik, activeren en Location Service voor camera App. Dit betekent dat elke keer dat u een foto cu standaardapplicatie voor cameraHet zal opnemen informatie over de locatie Uw (GPS EXIF ​​datum), Zoals lengte, omhoog si hoogte (Informatie die derden kunnen gebruiken om precies te weten plaats waar de foto is genomen).

locatie-informatie

Als u niet wilt locatiegegevens beschikbaar zijn in de foto's die u met iPhone geleverd, volg dan de onderstaande instructies om onbruikbaar maken hun opname in deze foto's.

Hoe te Location Services uitschakelen voor Camera App op de iPhone?

  • open instellingenselecteer vervolgens Privacy menu

iPhone privacy

  • geven tik op Location ServicesVervolgens geïdentificeerd camera van toepassingen die listatea gebruiken informatie over de locatie
  • trek schuif volgende camera van rechts naar links (de tijd moeten worden grijs in groen) voor de opnemen van locatie-informatie uit te schakelen in foto's maakte de desbetreffende toepassing

locatie-diensten

En klaar. Van nu af aan, met foto's camera App van iPhone u niet langer bevat informatie over waar ze werden gemaakt.

Opmerking: Deze tutorial is alleen geldig voor standaard-applicatie voor iPhone-apparaat camera (niet voor gedownload van uw App Store applicaties van derden).

STEALTH INSTELLINGEN - Hoe locatie Informations uitschakelen vanaf je iPhone foto's

Hoe kan informatie over de locatie van foto's die met de iPhone uit te schakelen

Over de auteur

heimelijkheid

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.