Hoe kan uw gesynchroniseerde gegevens van Cloud in Windows 8.1 verwijderen

Met de lancering Windows 8, Microsoft introduceerde de mogelijkheid systeem naar synchroniseren persoonlijke instellingen gebruikers (thema's si achtergronden voor start Screen, desktop si Lock Screen, opgeslagen wachtwoorden, talen Kies uw favoriete systeem geschiedenis de online navigatie si uw favoriete sites of toepassingen instellingen), Between PCs door ze door SkyDrive. Hoewel kenmerken is meestal nuttig, zoals gevallen waarin gebruikers zelf meer PCs en wilt synchroniseren systeeminstellingen tussen hen of niet wilt dat deze instellingen na te verliezen Reset PC, Er zijn situaties waarin synchroniseren van persoonlijke instellingen Het kan overlast (bijvoorbeeld wanneer u dat wilt resetten hen, maar direct na het verbinden met Microsoft-account, Eerder gesynchroniseerde instellingen de cloud Ze worden gesynchroniseerd terug naar uw PC).

Gelukkig voor die gelegenheid Microsoft zet gebruikers toegang tot een website waardoor ze de persoonlijke instellingen cloud systemen kunnen verwijderen.

Hoe verwijder ik mijn persoonlijke cloudinstellingen in Windows 8.1?

Als u wilt en Verwijder persoonlijke instellingen van het systeem uw besturingssysteem Windows 8.1 van SkyDriveBezoek de volgende pagina:

http://skydrive.live.com/win8personalsettingsprivacy

U wordt begroet door een instructies op het scherm voor wat je moet doen voordat het verwijderen van persoonlijke gegevens in de cloud, en de knop verwijderen die zal deze gegevens te verwijderen.

delete-instellingen-from-SkyDrive

Voordat u op de knop verwijderen, Wees voorzichtig synchronisatie uitschakelen met SkyDrive Alle pc's met Windows 8 si Windows 8.1 zijn verbonden Uw account Microsoft (Op deze manier systeeminstellingen worden niet met weglating van de cloud gesynchroniseerd). Om de synchronisatie uit te schakelen, volgt u de instructies hieronder (aanwezig op de pagina waar u de aangepaste instellingen in de cloud kan verwijderen)

  • menu openen charms, Klik op instellingen dan Wijzig PC-instellingen
  • kiezen SkyDrive, Klik op Synchronisatie-instellingenVervolgens schakelt u de optie Synchroniseer uw instellingen op deze pc

8.1-windows-synchronisatie-instellingen-SkyDrive

  • herhaal stappen en andere PCs aangesloten op uw Microsoft

Als u geactiveerd op een of meer pc's aangesloten op uw Microsoft en De back-upfunctie al SysteeminstellingenZal en verwijderen die back-ups bezoek aan deze pagina (Pagina apparaatinstellingen):

https://skydrive.live.com/Options/DeviceBackups

naar delete backups hebt ingesteld, Klik op de knop Verwijder gevonden naast elke back-up die op de pagina.

verwijderen-backed-up instellingen

Opmerking: Geldig voor Windows 8.

STEALTH INSTELLINGEN - Hoe persoonlijke schrappen gesynchroniseerd met de cloud op Windows 8.1

Hoe kan uw gesynchroniseerde gegevens van Cloud in Windows 8.1 verwijderen

Over de auteur

heimelijkheid

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.